Een echte specialiteit van het huis zijn hapjes & tapasschalen.
Tapas zijn kleine Spaanse hapjes waarvan er wel meer dan honderd soorten bestaan. Tapas zijn de culinaire weerslag van een gezellige en afwisselende levensstijl voor de hoofdmaaltijd. Tapeo of tapas eten is een dagelijks terugkerend Spaans ritueel dat plaatsvindt voor het middag- of avondeten. Gezien hun late etensuur, 14 uur in de namiddag of 22 uur 's avonds, kan men zich uren aan tapas wijden.
Hieronder een overzicht van ons assortiment:
Zeer makkelijk in gebruik. Deksel erop, stekker erin en klaar!
Kip in satésaus, grillworst, kip kibbeling, satéballetjes, Indische balletjes en kip in sesamwoksaus.
Treveléz ham, Prosciutto di San Daniele, truffel salami, Spianata Romana, Pain d'ardenne, Pesto met Beemster oud, carpaccio tapenade, carpaccio wraps, noten cervelaatworst, gemengde knoflook olijven, gras olijven en toast.
Huisgemaakte vleessalade met gevulde eitjes, diverse soorten zuurtjes, diverse soorten paté en fijne vleeswaren voor ± 4-6 personen.
Steak tartaar, vitello tonnato, notencervelaat, krabsalade, carpaccio wraps, Brand & Levie met zwarte peper en toast.
Stokbrood van delifrance met huisgemaakte kruidenboter.